En Produktiv Dag Starter med at Komme Hurtigt ud af Døren

Alle ønsker at få mest muligt ud af livet. Uanset hvor unge vi er, så ved vi, at vi er her på lånt tid. Derfor er ?produktivitet? noget vi søger, både i og udenfor arbejdspladsen. At være produktiv betyder ikke bare, at vi får produceret noget der hvor vi arbejder, men også at vi kommer tættere på vores personlige mål. Der er selvfølgeligt mange selvhjælpsbøger og andet materiale, der handler om hvordan vi optimerer på diverse processer, planlægger ting på den rigtige måde, visualiserer vores mål og så videre.

Men der er ét værktøj, der har været mere brugbart for mig, end noget som helst andet. Og det er faktisk ganske simpelt, og noget du kan gøre allerede i morgen. Det vil med garanti gøre din dag mere produktiv, og have en enorm indflydelse på dine muligheder for at opnå dine mål og komme fremad her i livet.

Tricket er simpelt: kom hurtigt ud af døren om morgenen! Alle har en eller anden form for morgen-ritual. Nogen har planlægt deres ned i mindste detalje: meditation, yoga, sund morgenmad og hvad ved jeg. Andre vælter ud af sengen, får en kop kaffe ind i systemet, og stirrer ind i fjernsynet ind til de føler sig nogenlunde menneskelige. Uanset om du har valgt din morgenrutine, eller den ligesom bare har manifesteret sig af sig selv, så kan det godt betale sig at lægge denne simple ting ind i rutinen. Det er egentligt utroligt simpelt: kom i noget tøj der er nogenlunde præsentabelt, tag skoene på, og kom så ud af døren.

Jeg er ligeglad med hvad du gør derude. Bare du bliver derude i mindst 15 minutter. Gå en tur, tjek postkassen, pluk dine rabarber eller sid på en stol og nyd solopgangen. Det vigtigste er, at du kommer udenfor.

Det sætter nemlig gang i krop og sind. Du er allerede godt i gang, og du kan for alvor mærke, at dagen er startet. Den friske morgenluft vækker dig, og solens stråler sætter gang i din naturlige produktion af Vitamin D. Du har fået bevæget dig og startet dagen på en måde, der er langt mere produktiv og energigivende, end at sidde på sofaen.

Men det er lige meget hvor meget jeg skriver om det her: du vil ikke være overbevist, før du har prøvet det selv. Så gør mig den tjeneste, at prøve det af. Stå op lidt tidligere i morgen, og kom så ud af døren så hurtigt som muligt. Det vil gøre en enorm forskel. Når det er blevet en vane, vil du helt automatisk begynde at finde ting udenfor, som du kan bruge de første minutter om morgenen på. Jeg elsker at plukke bær i haven eller passe mine rabarber. Andre foretrækker at løbe en tur eller gå med hunden. Uanset hvad, så er det en helt fantastisk måde at starte dagen på.